Sekretesspolicy

AVSNITT 1 - VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår butik, som en del av inköpsprocessen samlar vi in ​​de personuppgifter du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress.
När du bläddrar i vår butik mottar vi automatiskt din dators IP-adress (Internet Protocol) för att ge oss information som hjälper oss att lära oss om din webbläsare och operativsystem.
E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med ditt tillstånd kan vi skicka e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

AVSNITT 2 - Samtycke

Hur får du mitt samtycke?
När du ger oss personliga uppgifter för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, beställa, ordna leverans eller returnera ett köp, innebär vi att du samtycker till att vi samlar in den och använder den endast av den specifika orsaken.
Om vi ​​ber om din personliga information av sekundär anledning, som marknadsföring, kommer vi antingen att fråga dig direkt för ditt uttryckta samtycke eller ge dig möjlighet att säga nej.

Hur återkallar jag mitt samtycke?
Om du efter det att du har valt dig, kan du återkalla ditt samtycke för att vi kontaktar dig, för fortsatt insamling, användning eller offentliggörande av din information, när som helst genom att kontakta oss på pawel@teklager.se

AVSNITT 3 - UTSLÄPP

Vi kan avslöja din personliga information om vi enligt lag är skyldiga att göra det eller om du bryter mot våra användarvillkor.

AVSNITT 4 - TJÄNSTPARTIR TJÄNSTER

Generellt kommer de tredje partleverantörer som används av oss endast att samla in, använda och avslöja din information i den mån det är nödvändigt för att de ska kunna utföra de tjänster som de tillhandahåller oss.
Vissa tredjepartsleverantörer, till exempel betalnings gateways och andra betalningstransaktionsprocessorer, har emellertid sina egna sekretesspolicyer avseende den information vi måste tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner.
För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer.
Kom i synnerhet ihåg att vissa leverantörer kan vara belägna i eller ha faciliteter som har en annan jurisdiktion än du eller oss. Så om du väljer att fortsätta med en transaktion som involverar en tredje parts tjänsteleverantörs tjänster, kan din information bli föremål för lagstiftningen i den jurisdiktion (er) där den tjänsteleverantören eller dess anläggningar är belägna.
Om du till exempel befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA, kan din personliga information som används för att slutföra transaktionen vara föremål för offentliggörande enligt amerikansk lagstiftning, inklusive patriotlagen.
När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller ansökan, regleras inte längre av denna sekretesspolicy eller vår användarvillkor för webbplatsen.

Länkar
När du klickar på länkar i vår butik kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för sekretesspraxis för andra webbplatser och uppmanar dig att läsa deras sekretessutlåtanden.
Google Analytics:
Vår butik använder Google Analytics för att hjälpa oss att lära oss om vem som besöker vår webbplats och vilka sidor som ses.

AVSNITT 5 - SÄKERHET


För att skydda din personliga information tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att det inte är otillbörligt förlorat, missbrukat, åtkomligt, avslöjat, ändrat eller förstört.
Om du ger oss dina kreditkortsuppgifter krypteras informationen med hjälp av SSL (Secure Socket Layer Technology) och lagras med AES-256-kryptering. Även om ingen överföringsmetod över Internet eller elektronisk lagring är 100% säker följer vi alla krav på PCI-DSS och genomför ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

AVSNITT 6 - KAKOR

Här är en lista över cookies som vi använder. Vi har listat upp dem här så att du kan välja om du vill välja bort cookies eller inte.
sessionid: tillåter oss att lagra information om din session och kundvagn.
csrftoken: tillåter oss att validera att du inte är ett automatiserat skript.
django_language: låter dig ändra språk till svenska / engelska.

Dessutom använder vi google analytics och piwikakor som gör det möjligt för oss att analysera trafik på webbplatsen.

AVSNITT 7 - ÅTGÄRDENS ÅTGÄRD


Genom att använda den här webbplatsen representerar du att du är minst åldern i majoriteten i ditt hemland eller i ditt hemland eller att du är majoritetsålder i ditt hemland eller bostadsort och du har gett ditt samtycke till att tillåta något av dina mindre beroende personer att använda den här webbplatsen.

AVSNITT 8 - ÄNDRINGAR TILL DENNA PRIVATPOLITIK


Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna sekretesspolicy, så var snäll och granska det ofta. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de skickas på hemsidan. Om vi ​​gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om vi använder och / eller avslöjar Det.
Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan din information överföras till de nya ägarna, så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

FRÅGOR OCH KONTAKT INFORMATION


Om du vill: få tillgång till, korrigera, ändra eller ta bort personlig information som vi har om dig, registrera ett klagomål eller helt enkelt vill ha mer information kontakta vår personalkonsulent på pawel@teklager.se eller via mail på
TekLager

Pawel Suwala

[Re: Privacy Compliance Officer]

Catalinavägen 5 Täby SE 18368